Прем'єр-міністр України Микола Азаров пропонує запросити на відпочинок в Україну росіян, які постраждали під час повені на Далекому Сході. Про це , як передає кореспондент ForUm’y , він заявив , відкриваючи засідання уряду.

«Хочу висловити щиру солідарність громадянам Російської Федерації , які борються з наслідками аномальної повені на Далекому Сході. Ситуація там дуже складна . Потерпають тисячі людей. Президент України доручив уряду розглянути питання: чим Україна може допомогти? З'ясувати це з нашими російськими партнерами. І в першу чергу запропонувати допомогу людям із постраждалих районів , запросити їх відпочити в наших оздоровчих таборах , які працюють і восени , і взимку , в «Артеку» , наприклад», - запропонував Азаров.

Тому прем'єр, у свою чергу, доручив Міністерству закордонних справ по дипломатичних каналах провести відповідні консультації і негайно надати відповідні пропозиції уряду України.

Як раніше повідомляв ForUm , Крим готовий прийняти на навчання та відпочинок 150 дітей із районів Далекого Сходу Російської Федерації , які постраждали внаслідок повені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167