Тернопільський міський відділ міліції провів службове розслідування інформації, опублікованої у місцевих ЗМІ , про побиття співробітниками органів внутрішніх справ неповнолітнього.

За інформацією сектору зв'язків з громадськістю обласного управління , зібрані матеріали направлені до прокуратури для прийняття остаточного рішення.

Попередньо встановлено , що юнака доставили до міськвідділу міліції за порушення громадського порядку , оскільки на всі попередні зауваження правоохоронців він не реагував і відмовлявся надати персональні дані . Вже у відділенні міліції було встановлено , що порушник є неповнолітнім , після чого правоохоронці викликали його батьків.

За даними міліції , в той день з дозволу батька підліток вживав алкогольні напої. Це підтвердили результати медичного огляду : у крові юнака виявлено 1,24 проміле алкоголю.

« У зібраних матеріалах і відеосвідченнях зафіксований факт заподіяння тілесних ушкоджень синові батьком. Працівники міліції та родичі , бачачи неадекватну поведінку хлопця , викликали до нього медиків і доставили в медичний заклад» , - йдеться в повідомленні.

В даний час неправомірних дій з боку співробітників міліції не встановлено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184