Глава Верховної Ради Володимир Рибак зажадав від парламентарів прискорити процес узгодження двох євроінтеграційних законопроектів для голосування їх на поточному пленарному тижні .

Про це , як предмет кореспондент ForUm'у , він заявив у ході погоджувальної ради.

Так , парламент планує розглянути шість євроінтеграційних законів: по одному законопроекту - у вівторок і середу , чотири - у четвер. Два із запланованих законопроектів перебувають ще на стадії підготовки у профільних комітетах.

У цілому , за словами Рибака , на пленарному тижні 3-6 вересня парламент планує розглянути 56 питань. «Як для початку роботи - це цілком нормально» , - акцентував політик.

Першим питанням у вівторок , за словами глави парламенту , Рада розгляне порядок денний третьої сесії VII скликання. Згідно з попереднім планом , на третій сесії буде розглянуто понад 1500 питань: 494 - вже повністю готові для розгляду , 946 - на стадії підготовки , також будуть розглядатися альтернативні законопроекти. Тим часом , 133 питання комітети запропонували не включати до порядку денного сесії.

Нагадаємо , завтра , 3 вересня, відкриється третя сесія VII скликання Верховної Ради України .

Як повідомляв ForUm , Президент України Віктор Янукович запевнив , що Україна виконає умови , необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Юлія Артамощенко ,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250