У Криму виявлений 131 нелегальний автоперевізник. Про це заявив заступник начальника Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Криму майор міліції Володимир Криволапов.

За інформацією Головного управління МВС України в АР Крим, найбільша частина нелегалів виявлена ​​у районі залізничного вокзалу у Сімферополі, а також у курортних містах Ялта, Феодосія, Євпаторія і Саки. В усіх перевізників були відсутні встановлені законодавством документи на здійснення пасажирських перевезень. «При цьому кмітливі таксисти намагалися видати своїх пасажирів за родичів або просто хороших знайомих, які приїхали на відпочинок і яких вони погодилися «підкинути» безкоштовно», - йдеться у повідомленні.

Відносно всіх виявлених нелегалів складено адміністративні протоколи за ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення - порушення порядку здійснення господарської діяльності. Порушникам загрожує штраф до 1750 грн з подальшою конфіскацією автотранспортних засобів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183