Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що парламент є дитиною, яка ще має вирости. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу у ВР.

«Ми сподіваємося, що у результаті наших дій наступна сесія буде більш ефективна, ніж поточна. Звичайно, хотілося б, щоб робота велася планово, щоб не накопичувалися документи, щоб не блокувалася трибуна, щоб депутати могли чути і, головне, слухати один одного, тому що у залі є велика частина нових депутатів, які ще навіть не навчилися слухати. При тому, що, не маючи такого досвіду роботи, вони ніяк не можуть увійти в курс проблем, які розглядаються у парламенті. Але ми розцінюємо це як віковий період, як маленька дитина росте, так і парламент, де на дві третини присутній новий склад, повинен вирости», - зазначив він

Також Єфремов висловив сподівання, що нові нардепи «виростуть».

«Ми сподіваємося, що вони зрозуміють, що головна їхня робота в парламенті - це не біганина, не свист, не тупіт, а законодавча робота на професійній основі. Якщо вони хочуть удосконалюватися як люди і як політики, вони зобов'язані будуть це зробити. В іншому разі у них немає майбутнього», - сказав парламентарій.

Також Єфремов зазначив, що фракція ПР у цілому задоволена результатом вчорашніх голосувань і вважає, що парламент закінчить свою роботу на позитивній ноті.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні останній день роботи другої сесії Верховної Ради VII скликання. Третя сесія парламенту відкриється 3 вересня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189