У Луцьку міліцейські патрулі пересіли на велосипеди. Така практика, переконані правоохоронці, дасть бажані результати, повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю Управління МВС України у Волинській області.


«Торік у весняно-літній період у нас також працював велопатруль, - розповів командир роти патрульної служби Луцького міськвідділу області Віктор Пархомчук. - І це давало непогані результати в охороні громадського порядку. Вдавалося затримати зловмисників «по гарячих слідах».
 

Велопатруль курсуватиме міським парком, а також на інших маршрутах, зокрема під час проведення масових заходів.
 

«Велосипеди мають низку переваг, адже забезпечують мобільність патрульної служби, - зазначив начальник міського відділу міліції Василь Марчишак. - З їх допомогою можна без перешкод охороняти порядок на паркових алеях, інших місцях, які недоступні для машин. А під час масових заходів оперативно дістатися до місця події і таким чином затримати правопорушника.

Міліціонерам пошили спеціальну форму, в якій зручно рухатися на велосипеді. Вбрання будуть повністю укомплектовані всіма засобами, які необхідні для виконання функцій, пов'язаних з охороною громадського порядку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272