Борис Березовський не буде похований у понеділок, 6 травня, дата похорону поки не визначена, повідомив зять покійного бізнесмена Єгор Шупп.

«Ви знаєте, приймають рішення дівчатка, діти, загалом, і тому вирішено - поки не вгамуються всі справи, ніхто нічого не коментує. У будь-якому разі, це не сьогодні. Я вам можу одне сказати: я зараз перебуваю у Франції з Бориною мамою, і, природно, поки ми тут, нічого не відбудеться», - сказав Шупп.

«Коли повертатися, я повинен дізнатися найближчим часом», - додав він.

Раніше йшлося про те, що Березовський буде похований 6 травня, цю інформацію підтвердила поліція округу Темз-Веллі, повідомляє РІА «Новости».

«Якщо чесно, все організовується, всі намагаються якомога швидше здійснити свій обов'язок, але все відбувається як відбувається. Так що навіщо щось вигадувати?», - зазначив Шупп. Тіло бізнесмена перебуває зараз у морзі, уточнив зять Березовського.

«З приводу місця поховання не буду давати коментарів», - сказав Шупп, додавши, що похований Березовський буде під своїм ім'ям, а не під ім'ям Платона Єленіна, яке бізнесмен взяв собі, отримуючи політичний притулок. «Похорон, я думаю, буде закритий для преси, все буде якимось чином тихо», - повідомив Шупп.

Дочка Березовського Катерина відмовилася коментувати інформацію про похорон. «Вибачте, будь ласка, не дзвоніть мені більше», - сказала вона у відповідь на прохання відповісти на запитання, пов'язані з майбутнім похороном бізнесмена.

Нагадаємо, Борис Березовський помер 23 березня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

302