Повторний розтин тіла підозрюваного у скоєнні теракту у Бостоні Тамерлана Царнаєва намічено на неділю, повідомляє інформаційний портал Boston.

Розтин проведе незалежний патологоанатом на прохання батьків Царнаєва, які вважають, що братів Царнаєвих підставила влада США, зазначає інформаційний портал. За словами родичів Царнаєва, результати повторного розтину можуть поставити під сумнів офіційну версію спецслужб США на події у Бостоні. Зокрема, родичі сподіваються, що якщо розтин покаже, що Тамерлана не збивав на позашляховику брат Джохар під час поліцейського переслідування з перестрілкою на околицях Бостона, як раніше заявили у поліції, то це спростування може поставити під сумнів взагалі все трактування подій у справі Царнаєвих, повідомляє РІА «Новости».

На даний момент тіло Тамерлана Царнаєва перебуває у похоронному бюро у місті Вустері, яке розташоване приблизно за 60 кілометрів від Бостона. Похоронний сервіс Стефанс Грехам Путнам і Махоні підшукує покійному місце на одному із кладовищ недалеко від Бостона.

Брати Тамерлан та Джохар Царнаєви звинувачуються в організації теракту на марафоні у Бостоні 15 квітня. Тоді загинули три людини, понад 200 були поранені. Джохар був затриманий 20 квітня. Тамерлан 19 квітня помер від поранень, отриманих у перестрілці з поліцією.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

372