У Херсоні до роботи у літній період готовий один із п'ятнадцяти наявних пляжів, повідомляє Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста.

«Відповідно до розпорядження міського голови «Про заходи щодо запобігання загибелі людей у ​​ місцях масового відпочинку на водних об'єктах міста», з метою організації захисту населення і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і небезпечних подій на водних об'єктах міською комісією проведено перевірку готовності місць масового відпочинку людей на водних об'єктах міста до роботи в літній оздоровчий період 2013 року», - повідомили в Управлінні.

За результатами перевірки, на сьогодні з 15 об'єктів до роботи в літній оздоровчий період готовий один - Водна станція Херсонської державної морської академії.

В Управлінні вказали на основні виявлені недоліки.

Зокрема, відсутній повний пакет документів для підписання паспорта пляжу і його функціонування у літній період; рятувальні пости вимагають доукомплектування майном та медичними засобами; потребують оновлення щити з написами «Купатися заборонено»; не встановлені щити з написом «Вилов риби заборонено»; не укладені договори на вивезення сміття тощо.

Керівникам об'єктів міською комісією вручено приписи щодо усунення порушень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

389