Прем'єр-міністр України Микола Азаров взяв участь у церемонії покладання квітів до Меморіального кургану «Героям Чорнобиля» та пам'ятного знака «Воїнам Чорнобиля» з нагоди Дня Чорнобильської трагедії.

Як передає кореспондент ForUm'у, разом з прем'єром віддати данину поваги і пам'яті прибули також перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов, міністр доходів і зборів України Олександр Клименко, міністр фінансів України Юрій Колобов, міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник та міністр освіти і науки Дмитро Табачник.

Також у церемонії взяли участь голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов, секретар Київради Галина Герега і перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні - 27-а річниця аварії на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС. Аварія сталася вночі 26 квітня 1986 року: стався вибух, який повністю зруйнував 4-й реактор.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

570