Народні депутати від фракції Партії регіонів повернуться до парламенту 16 квітня. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, журналістам повідомив регіонал, голова Регламентного комітету Володимир Макеєнко.

Він зазначив, що сьогодні народні депутати від більшості йдуть працювати у комітети, а наступний тиждень не сесійний, і призначений для роботи в округах.

Парламентарій повідомив, що сьогодні більшість була готова працювати у пленарному режимі, більше того, Кабінет Міністрів у повному складі був готовий прибути на Годину запитань до уряду.

«Був складений порядок денний на сьогодні. Ми, як і обіцяли, повернулися до сесійної зали – вона заблокована. Було запрошено в повному складі уряд для заслуховування питань щодо агропромислового комплексу, але наші колеги знову щось вимагають», - сказав він.

У свою чергу, народний депутат від КПУ Олександр Голуб заявив, що сьогодні немає необхідності у проведенні засідання Верховної Ради не у сесійній залі.

«Сьогодні немає такої необхідності. Але головне, що більшість налаштована працювати конструктивно, і вона довела, що у разі ось таких ось блокувань вона здатна працювати. Над рештою нехай роздумує опозиція і виборці», - сказав він.

Комуніст зазначив, що сьогодні депутати від більшості продовжать роботу у комітетах, оскільки у пленарному режимі працювати неможливо через блокування.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 5 квітня, опозиція заблокувала трибуну і президію Верховної Ради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

452