Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов запевнив, що Партія регіонів не дасть зірвати роботу Верховної Ради. Про це він заявив, коментуючи ситуацію, що склалася у Верховній Раді, йдеться у повідомленні прес-служби партії.

«Йде пряма трансляція засідання Верховної Ради, і всі можуть переконатися, що все відбувається чесно і прозоро. Серед депутатського корпусу триває дискусія. Є різні точки зору. Одні законопроекти приймаються, інші - відхиляються. Деякі відправляються на доопрацювання. Тобто йде нормальний робочий процес», - заявив народний депутат.

Також він підкреслив, що фракція Партії регіонів виступає за те, щоб депутати всіх фракцій були присутні на засіданні ВРУ, але переконалися, що депутати від опозиції не хочуть працювати.

За словами політика, якщо якась політична сила дотримується принципу «чим гірше - тим краще», то оцінку такій політсилі повинні дати в першу чергу виборці.

Лук'янов нагадав, що депутати від фракції Партії регіонів зранку прийшли до ВРУ, зареєструвалися і намагалися почати роботу, а у відповідь черговий раз отримали невмотивоване бажання зірвати засідання.

«І хоча їм вдалося заблокувати сесійну залу, ми знайшли інше місце для засідання. Ми принципово не дамо зірвати роботу парламенту», - підсумував депутат.

Нагадаємо, депутати від більшості проводять своє засідання у будівлі комітету на вул.Банковій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200