Народні депутати від фракції Партії регіонів будуть регулярно відвідувати засідання Кабінету Міністрів. Про це в ексклюзивному коментарі кореспондентові ForUm'у заявив глава фракції ПР Олександр Єфремов.

«Нас поінформували, що, згідно з регламентом, який затвердить Кабмін, буде прописана квота представників більшості та опозиції, які будуть присутні на засіданнях. І ми вже підтвердили, що направимо своїх людей», - зазначив регіонал.

За його словами, фракція ПР не буде визначати постійних депутатів-учасників засідання Кабміну. «Все буде залежати від питань, які розглядатиме Кабмін», - сказав він.

Єфремов також пояснив, чому 3 квітня на засідання Кабміну прийшли саме Дмитро Шенцев, Олег Царьов, Ельбрус Тедеєв - депутати, які відповідають за правопорядок у сесійній залі. «Шенцев займається зв'язками з регіонами. Так, він займається оперативним реагуванням групи у залі. Але це його не основний вид діяльності. Основний - він заступник керівника партії по зв'язках з територіями, партійними організаціями і т.д. Тедеєв займається молоддю, спортом і сім’єю , тобто соціальним блоком питань», - підкреслив Єфремов.

Нагадаємо, 27 березня прем'єр-міністр Микола Азаров видалив із зали засідань уряду депутата від фракції «УДАР» Сергія Капліна за порушення процедури регламенту.

3 квітня на засідання Кабінету Міністрів прийшли народні депутати від ВО «Свобода» та Партії регіонів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178