Прем'єр-міністр України Микола Азаров наполягає на необхідності організованого протистояння повені. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

«Зрозуміло, що сьогодні першочергове - організовано пройти повінь», - підкреслив прем'єр.
За його словами, найскладніша ситуація очікується на території Волинської, Житомирської та Рівненської областей. «Вже зараз у деяких районах рівень води досяг небезпечної позначки», - зазначив він.

Крім того, за словами Азарова, ускладнення ситуації також очікується у Львівській Тернопільській, Хмельницькій, Київській та Чернігівській областях. «При цьому у Львівській області в басейні Західного Бугу не виключено формування найбільшої за всю історію гідрологічних спостережень повені», - заявив прем'єр.

Він підкреслив, що всі кошти і сили ДСНС знаходяться в повній готовності.

Як раніше повідомляв ForUm, заступник директора департаменту управління рятувальними силами ДСНС Микола Чечоткін заявив, що на сьогоднішній день причин для паніки через можливу ​​повінь немає.

Нагадаємо, раніше голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських заявив, що внаслідок танення снігу підтоплення територій можливі в 11 областях України та в місті Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203