В Одесі охорону громадського порядку в День сміху забезпечуватимуть майже 2 тисячі правоохоронців. Про це заявив заступник начальника Головного управління МВС, начальник міліції громадської безпеки Дмитро Фучеджі, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУ МВС в області.

За його словами, крім основних підрозділів одеської міліції, на забезпечення охорони громадського порядку будуть задіяні також близько 200 співробітників міліції з чотирьох найближчих районів області - Комінтернівського, Овідіопольського, Біляївського та Білгород-Дністровського. Так само будуть залучені близько 300 курсантів Одеського державного університету внутрішніх справ і 150 курсантів Одеської національної морської академії.

При цьому Фучеджі підкреслив, що хоча більшість сил охорони правопорядку і буде зосереджена саме в центрі міста, спальні райони обласного центру не залишаться без уваги міліції і будуть забезпечені посиленими патрульними нарядами.

У міліції зазначили, що зазвичай у день одеської Гуморини ніяких серйозних правопорушень не фіксується. А загальне число випадків порушень громадського порядку зазвичай значно нижче середньостатистичного.

Як повідомляв ForUm, 1 квітня рух автотранспорту в центрі Одеси буде обмежено у зв'язку зі святкуванням Дня сміху.

В Одесі у зв'язку зі святкуванням Гуморини робочий день з понеділка 1 квітня перенесено на суботу 13 квітня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2120