Кабінет Міністрів змінив форму одягу та знаки розрізнення осіб рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби України. Відповідні зміни в урядову постанову від 17 липня 2003 року були розроблені Міністерством юстиції і прийняті 27 березня під час засідання уряду, повідомляє прес-служба Мін'юсту.

Як повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович, відповідні зміни були прийняті у зв'язку з реорганізацією системи центральних органів виконавчої влади, а також у зв'язку з необхідністю законодавчого врегулювання питання забезпечення персоналу Державної кримінально-виконавчої служби форменим одягом з відповідними знаками розрізнення.

Зміни торкнуться окремих зразків сезонного одягу, головних уборів і взуття. Будуть частково змінені окремі деталі одягу, тканини і кольори. Крім того, буде частково змінена обробка форменого одягу, знаки, емблеми та знаки розрізнення.

Всі зміни в урядовій постанові доповнені малюнками та описом зразків форменого одягу і знаків розрізнення.

У тримісячний термін Міністерство юстиції затвердить правила носіння форми одягу і знаків розрізнення, предметів спеціальної форми одягу, яка використовується під час виконання спеціальних завдань, обслуговування техніки, озброєння та виконання господарських робіт у Державній кримінально-виконавчій службі.

Як відомо, на Державну кримінально-виконавчу службу України покладено завдання щодо здійснення державної політики у сфері виконання кримінальних покарань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

813