Прем'єр-міністр України Микола Азаров від імені уряду і від себе особисто привітав Лі Кецяна зі вступом на посаду прем'єра державної ради Китайської Народної Республіки, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Хочу висловити задоволення динамікою розвитку міждержавних відносин і запросити Вас відвідати Україну з офіційним візитом у зручний для Вас час для обговорення основних питань українсько-китайського співробітництва та визначення нових спільних завдань», - зазначив Азаров в урядовій телеграмі на адресу Лі Кецяна.

Прем'єр-міністр України запевнив свого колегу, що уряд готовий максимально використовувати потенціал взаємодії у торговельно-економічній, кредитно-фінансовій, інвестиційній та науково-технічній сферах, а також сприятиме ефективній реалізації спільних проектів в енергетиці, сільському господарстві, транспорті та інших галузях.

«Користуючись нагодою, бажаю Вам, шановний пане прем'єр, міцного здоров'я, сил, натхнення та оптимізму, а Вашим співвітчизникам - миру, злагоди і процвітання», - підкреслив Азаров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

175