Залишилося ліквідувати ямковість на 2 відсотках основних доріг загального користування державного значення. Про це прем'єр-міністра України Миколу Азарова проінформувало керівництво «Укравтодору», повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Вже повністю завершено ремонт після зими 10 доріг. Найбільше потребує ремонту дорога Житомир - Могилів-Подільський, де залишилося відремонтувати 12 відсотків шляху, або 8252 кв.м. На дорозі Львів - Тернопіль не усунена ямковість на 6 відсотках траси. А ось на автодорозі Житомир - Чернівці хоча залишилося відремонтувати всього 2 кілометри дороги, проте загальна площа покриття, яке пошкоджено ямами, досить значна - 5031 кв.м», - зазначили в «Укравтодорі».

Нагадаємо, що унаслідок несприятливих погодних умов цієї зими було значно пошкоджено дорожнє покриття, в цілому на початок робіт (12 лютого 2013 р.) було уражено ямковістю 2631 км основних доріг країни державного значення.

Як раніше повідомляв ForUm, міністр інфраструктури Володимир Козак повідомив, що через погіршення погодних умов в Україні ямковий ремонт автомобільних доріг припинений, а ремонтні бригади будуть направлені на очищення дорожнього полотна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

364