Під час пікетування народними депутатами України Тернопільського національного економічного університету міліціонери діяли у рамках закону, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС України у Тернопільській області.

Згідно з повідомленням, сьогодні, 26 лютого, у приміщенні університету було заплановане проведення колегії Тернопільської обласної держадміністрації та регіонального комітету економічних реформ. Крім цього, в аудиторіях навчального закладу тривав навчальний процес.

Напередодні одна із політичних сил заявила про намір провести біля навчального корпусу масового заходу політичного характеру.

Співробітники міліції, забезпечуючи охорону громадського порядку на території університету, керувалися рішенням окружного адміністративного суду, який заборонив проведення будь-яких акцій.

«Близько сімдесяти чоловік, у тому числі депутати, намагалися прорватися всередину приміщення. Міліціонери дали можливість депутатам Верховної Ради безперешкодно зайти всередину, але пікетники пішли на штурм вхідних дверей», - йдеться у повідомленні.

Незважаючи на те, що могли бути зірвані заходи, заплановані у навчальному закладі, правоохоронці не впустили всередину порушників громадського порядку.

«Співробітники міліції при сформованій ситуації діяли у рамках чинного законодавства», - підкреслили у МВС.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

357