Президент України Віктор Янукович пообіцяв забезпечити перинатальні центри всіма необхідними дорогими ліками і медичними препаратами. Про це він заявив на прес-конференції в рамках проекту «Діалог з країною».

«Це наш обов'язок - організувати якісну роботу перинатальних центрів, оскільки ми пішли цим шляхом. Ми зобов'язані організувати їх роботу таким чином, щоб не було проблем у наших мамусь. Я обов'язково буквально сьогодні, після цієї зустрічі, розгляну це питання, і чого їм зараз не вистачає, щоб вони не мали жодних проблем», - сказав Янукович.

Також Президент пообіцяв організувати такі ж гарні умови не тільки в перинатальних центрах, але і в звичайних пологових будинках.

«Це тільки перша черга роботи - створення перинатальних центрів третього рівня. У нас на черзі, і ми вже почали відновлювати роботу наших філій-центрів 2 і 1 рівня у невеликих містах і райцентрах, наближати ці послуги ближче до людей. Ця робота вже почалася. Я врахую вашу точку зору, і ми будемо працювати над цим», - пообіцяв він.

Як раніше повідомляв ForUm, заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова заявила, що в країні вже відкрито 8 перинатальних центрів, в яких народилося майже 20 тисяч дітей

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200