Львівська обласна рада у ході одного і того ж засідання зажадала дати їм 800 мільйонів гривень на ремонт доріг, а також заборонити рекламу Митного союзу - це типова шаріковщина: дай і заборони. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук.

«Що стосується Митного союзу, то звернення депутатів обласної ради, ймовірно, адресоване, у тому числі, і до мене. Тому без всяких евфемізмів скажу, що так, як ви хочете, не буде. І ваша істерика тут не допоможе. Право і правда на нашому боці», - пише Медведчук.

«У рамках Конституції України, якою ви грубо нехтуєте, привласнюючи собі право транслювати «єдино вірну» пропаганду націоналізму або чогось ще із того, що ви помилково вважаєте важливим для нашого народу», - стверджує він.

Медведчук також вважає, що львівські депутати вже усвідомили наростаючу популярність ідей про Митний союз і тому намагаються «судорожно заборонити думати про МС за допомогою СБУ та прокуратури».

«Нічого у вас не вийде. В першу чергу тому, що ви не поважаєте і не знаєте ні український народ, ні Основний Закон нашої країни. І взагалі, все те, що на словах ви так завзято захищаєте. Ви дуже далекі від інтересів українського народу», - вважає політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206