У зв'язку з переходом 31 березня о 03:00 України на літній час ВАТ Російська залізниця відновлює продаж проїзних документів на пасажирські поїзди сполученням з Україною відправленням з 30 березня, повідомили у прес-службі РЗ.

Також проводиться коригування розкладів і графіків руху пасажирських поїздів причіпних і безпересадочних вагонів, які слідують сполученням з Україною.

По мірі опрацювання розкладів і графіків руху 19 лютого відкрито продаж проїзних документів на поїзди далекого слідування відправленням по 3 квітня включно. «Опрацювання розкладів і графіків руху продовжується і ведеться у максимально стислі терміни. Про подальше відкриття продажу білетів на пасажирські поїзди далекого слідування у сполученні з Україною пасажири будуть негайно поінформовані», - сказано у повідомленні.

Як повідомляв ForUm, Україна почала продаж залізничних квитків з урахуванням переходу на літній час

Нагадаємо, 14 лютого ВАТ «Російські залізниці» повідомило про тимчасове призупинення продажу проїзних документів на пасажирські поїзди сполученням з Україною відправленням з 30 березня.

15 лютого Білоруська залізниця призупинила реалізацію квитків на міжнародні пасажирські поїзди в Україну з 30 березня через невизначеність з переходом на літній час.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

389