Президент України Віктор Янукович звернувся до українців з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

«Сьогодні Україна вшановує подвиг людей, яким довелося брати участь у локальних війнах і збройних конфліктах у різних куточках світу. Ми висловлюємо також глибоку вдячність військовослужбовцям та співробітникам органів внутрішніх справ, які сьогодні гідно представляють нашу країну у складі місій під егідою Організації Об'єднаних Націй», - зазначив він.

За словами Президента, багато наших земляків полягли на чужині в ім'я миру і стабільності. «Вічна їм і світла пам'ять», - заявив Янукович.

«В Україні високо цінують мужність, бойові та трудові досягнення учасників бойових дій на території інших держав, життєвий досвід і професіоналізм яких стають прикладом для нових поколінь захисників Вітчизни. Переконаний, що воїни-інтернаціоналісти будуть і надалі сприяти побудові Української держави, розвитку громадянського суспільства та вихованню патріотизму у молоді. Бажаю всім міцного здоров'я, щастя і добра», - підкреслив Президент.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

261