Сьогодні робота парламенту розблокована не буде. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, парламентським журналістам заявив лідер фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Сьогодні ми будемо тут до 18:00, а завтра о 9-й ранку вся фракція буде у парламенті», - запевнив він і додав, що комісія щодо виходу зі сформованої ситуації працює, але питання вирішити буде непросто.

Також, за словами Тягнибока, в опозиції є домовленість блокувати роботу парламенту і сьогодні, і завтра, а може, довше.

У свою чергу, народний депутат від фракції «Батьківщина» Сергій Сас повідомив кореспонденту ForUm'у, що народні депутати від опозиції будуть ночувати у сесійній залі. «Звичайно, будемо ночувати, і графік складено», - заявив він.

Також Сас зазначив, що завтра парламент повинен працювати у пленарному режимі, оскільки, згідно із затвердженим ВР планом на другу сесію, ця середа – пленарна.

Він додав, що рішення погоджувальної ради має тільки рекомендаційний характер, і для того, щоб воно набуло чинності, питання має бути проголосоване у сесійній залі.

Нагадаємо, сьогодні у ВР мало відбутися відкриття другої сесії ВР сьомого скликання, однак від ранку опозиціонери заблокували роботу парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

241