У Полтавській області 12-річна дівчинка вигадала історію про зґвалтування чотирма чоловіками, щоб не їхати у село до бабусі.

Інформація про зґвалтування 12-річної дівчинки чотирма чоловіками у Полтавській області не підтвердилася. За їхніми даними, у ході проведення слідчих дій було встановлено, що дитина вигадала цю історію, передає «УНІАН».

«При спілкуванні з міліцією та психологами дівчинка повідомила, що схожу історію про зґвалтування вона почула від однолітків, коли перебувала на канікулах у родичів у сусідній області.

Вона не хотіла їхати у село до бабусі - їй там не подобалося, і тому дівчинка згадала історію і прив'язала її до себе. Зараз школярка щиро жалкує, що ввела в оману батьків і правоохоронців», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня у Диканьський районний відділ міліції із заявою звернувся 37-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що його 12-річну дочку, ученицю 6 класу однієї зі шкіл Полтави, зґвалтували четверо чоловіків.

Міліціонери з'ясували, що напередодні дівчинка відмовилася їхати у село до бабусі, зізнавшись батькові, що її там ґвалтують.

Під час опитування потерпіла розповіла, що ще у жовтні 2012 року, у селі у бабусі, 36-річний чоловік і його 31-річний спільник зґвалтували її. Подібні інциденти, за її словами, тривали і в листопаді минулого року. Тоді до насильників приєднався ще й 24-річний хлопець. А у грудні, за словами дівчинки, вже четверо (додався 23-річний хлопець) знову познущалися над нею.

Всі вищезазначені особи були встановлені і давали пояснення міліції.

Було розпочате досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

386