Інформаційна кампанія проти Віктора Медведчука була організована на найвищому рівні. Такий висновок можна зробити, проаналізувавши інтерв'ю директора ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур» Сергія Гриня, яке і володіє так званим «особняком Медведчука».

Нагадаємо, що після появи статті у газеті «Дзеркало тижня» і брифінгу, що практично одночасно пройшов, у прокуратурі АРК Крим будинок, у якому Віктор Медведчук приймав президента РФ Володимира Путіна, опинився в епіцентрі гучного скандалу.

«Дзеркало тижня» без якихось серйозних перевірок (хоча б і у нашої компанії, раз її згадують) городить одну брехню на іншу. Причому робить це таким чином, що звичайний читач і не розбереться, про які саме санаторії йдеться у їхній прив'язці до Медведчука, адже їх фігурує два, причому у різних населених пунктах. Робиться фактично звинувачення у порушеннях закону при приватизації майна санаторію імені Баранова (хоча, здавалося б, причому тут тоді хворі діти із санаторію імені Боброва, яким нібито не дають дістатися до моря?), адже ні «Спорт-Тур», ні вже тим більше Медведчук не приватизували таке майно», - обурюється Сергій Гринь.

Директор компанії «Спорт-тур» вважає скандал навколо «особняка Медвечука» «межею цинізму».

«Все це свідчить, що стосовно Віктора Володимировича з боку саме «Дзеркала тижня» розв'язана ціла пропагандистська кампанія, а засобами цієї кампанії є брехня, інсинуації і, що найбридкіше, низька спекуляція на не просто хворих на туберкульоз людях, а на хворих дітях »... Я розумію, що він відомий політик і у нього вистачає противників. А, може, і той несподіваний для багатьох візит Путіна тому причина. Немає жодних сумнівів, що удар спрямований саме і виключно проти Віктора Володимировича», - упевнений Сергій Гринь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

371