Голова Верховної Ради Володимир Рибак виступає проти скликання позачергової сесії Верховної Ради на вимогу опозиції. Про це він заявив під час поїздки у Донецьку область.

Спікер вважає, що це занадто дорого обійдеться бюджету.

За його словами, зараз всі депутати роз'їхалися і, щоб вони з'їхалися та поговорили, потрібно витратити 3,5 млн гривень із державного бюджету.

«В опозиції кажуть: «Давай позачергову сесію!» А навіщо? Ми жодних рішень не приймемо, ми поговоримо, а 3,5 млн гривень викинеться на вітер. Так говоріть за свої гроші», - сказав він, повідомляють «Українські новини».

Рибак додав, що депутати зможуть поспілкуватися і після початку чергової сесії.

Нагадаємо, фракції Верховної Ради «Батьківщина», «Свобода» та «УДАР» попросили голову Ради Володимира Рибака скликати позачергову сесію парламенту до 31 січня.

Опозиція пропонує такий порядок денний сесії: створення тимчасової слідчої комісії з розслідування порушень Конституції при ув’язненні колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, заслуховування інформації генерального прокурора, міністра внутрішніх справ і глави СБ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271