В Одеській області автомобіль через ожеледицю збив опору лінії електропередач, залишивши без енергопостачання половину жителів райцентру Котовськ, в якому проживає близько 50 тис. осіб. Про це повідомили на підприємстві «Котовськміськсвітло».

Зокрема, через ожеледицю водій автомобіля КIA зіткнувся з бетонною опорою лінії електропередач на проспекті Перемоги в Котовську, позбавивши половину жителів райцентру енергопостачання.

За словами директора підприємства «Котовськміськсвітло» Віктора Кострицького, тільки відновлювальні роботи і матеріали обійдуться власнику КIA, який виявився тверезим і відбувся незначними травмами, у 6,76 тис. грн. При цьому, в цю суму не включена вартість самої опори, оскільки фахівці поки не уточнили її вартість.

Також сьогодні вранці в Одесі спостерігається поривчастий вітер і сильний снігопад, що призвело до виникнення багатокілометрових автомобільних заторів на багатьох магістралях, зокрема, 6-кілометрова пробка утворилася на швидкісній магістралі від 3-ї станції Люстдорфської дороги до залізничного вокзалу, трохи менше - від спального жилмасиву Котовського в напрямку центру міста, передає «УНІАН».

Через рясні опади погіршилася видимість на дорогах, рятувальники попереджають жителів області про насування шторму, а синоптики Гідрометцентру Чорного та Азовського морів прогнозують посилення снігопаду до вечора і різке погіршення погодних умов, у тому числі шквальний північно-східний вітер 15-20 м/с і зниження температури.

З урахуванням цього Департамент міського господарства просить одеситів не залишати особистий автотранспорт на проїжджій частині для полегшення роботи прибиральної техніки, а також нагадує про необхідність дотримуватися обережності і бути гранично уважними на дорогах. Збільшилася кількість аварійних ситуацій також і в інших райцентрах області.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

223