Адвокат Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко, скоро може стати фігурантом ще пари судових скандалів. Як дізналася газета «Bзгляд», крім колишньої дружини Наталії Окунської фінансові претензії народному обранцеві пред'являють продавці антикварного салону і майстер, який робив для Власенка ремонт.

В елітному львівському салоні «Готік Хол» вже два роки стоїть антикварний диван, за який депутат «забув» повністю розрахуватися. Магазин розташований у приміщенні Львівського історичного музею на пл.Ринок. Заклад досить популярний як серед багатих львів'ян, так і серед туристів, які регулярно відвідують його. Площа торгового залу невелика, тому меблів виставлено небагато. Продавці неохоче говорять про столичного покупця, але у приватній бесіді поскаржилися, що меблі Власенка займають місце, необхідне для нових надходжень. Коли депутат зволить доплатити за покупку і забрати цінне придбання, вони не знають.

Подібні проблеми і у киянина Вадима Мизниченка, який встановлює в елітних особняках нуворишів вироби з мармуру та граніту. Йому Власенко залишився винен 17 тисяч гривень.

Зауважимо, що роботи з реставрації і поліровки мармурового каміна були виконані ще у січні минулого року.

«Дуже цікавий камін. Великий, з красивою художньою різьбою», - розповів «Bзгляду» майстер. Роботу у нього Власенко прийняв, але досі за неї не розплатився. «Поки не розрахувався», - зітхає Вадим. Із належної суми 25 тисяч гривень депутат віддав лише аванс 8100 гривень. Інші гроші «зависли».

Люди, яким Власенко винен чималі суми, сумніваються, чи варто йти до суду. Адже далеко не кожному вдається там знайти управу на народного депутата. І в той же час вони сподіваються, що у адвоката прокинеться совість. Втім, швидше за все, сподіваються даремно.

«У вас неправдива і неперевірена інформація», - заявив Сергій Власенко кореспонденту «Bзгляда».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

324