Прем'єр-міністр України Микола Азаров на свою адресу отримав від керівництва «Євроньюс» листа-подяку за увагу та підтримку телеканалу.

«Хочу подякувати за Ваш лист від 2 січня 2013 року з нагоди 20-ї річниці «Євроньюс», - зазначив генеральний директор каналу Пітерс.

За його словами, телеканал пишається тим, що має можливість надавати послуги українським глядачам протягом останнього року. При цьому Майкл Пітерс повідомив, що з початку трансляції у 2011 році аудиторія україномовної версії каналу «Євроньюс» постійно зростає, що робить вагомий внесок у поширення відомостей про Україну у світі.

Він зазначив, що двадцята річниця є прекрасною можливістю, щоб поділитися зі своїми партнерами тими цінностями, які лягли в основу успіху «Ероньюс» і зробили компанію засобом масової інформації номер один у Європі, з диверсифікованою формою власності, з незалежністю редакторів та унікальною моделлю полікультуралізму і багатомовності.

«Я хочу висловити Вам свою особисту подяку за підтримку, яку Ви надали нашому українському представництву: вона сприяє як внутрішньому, так і міжнародному розповсюдженню інформації про Україну. Хочу засвідчити Вам, шановний пане, своє глибоке шанування», - додав Пітерс, звертаючись у листі до Азарова.

Нагадаємо, 24августа 2011 року телеканал «Євроньюс» почав мовлення українською мовою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209