Пенітенціарна служба обіцяє доставити екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з колонії на засідання Апеляційного суду.

Про це «УНІАН» повідомив прес-секретар голови ДПтСУ Ігор Андрушко.

«Заявка від суду надійшла, ми її передамо конвою і 29 листопада плануємо доставити», - сказав він.

На цьому засіданні Апеляційного суду Києва буде оголошуватися повний текст постанови за його скаргою на вирок у справі про організацію незаконного стеження.

Як повідомляв ForUm, 17 серпня Печерський районний суд визнав Луценка винним у недбалості під час продовження оперативно-розшукових заходів відносно водія колишнього заступника голови СБУ Сацюка Давиденка і засудив до 2 років обмеження волі.

Луценко подав апеляційну скаргу на цей вирок Печерського районного суду Києва. Апеляційний суд почав розглядати скаргу 20 листопада. Того ж дня Луценко був доставлений до суду з Менської колонії, де він відбуває покарання. У період розгляду скарги екс-міністр перебував у Лук'янівському СІЗО.

22 листопада Апеляційний суд оголосив рішення, яким залишено без змін вирок екс-главі МВС у кримінальній справі про організацію стеження. Після цього Луценка відвезли назад у колонію.

29 листопада о 10.00 Апеляційний суд Києва почне оголошення повного тексту постанови, якою екс-міністру внутрішніх справ відмовлено у задоволенні скарги на вирок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

458