Верховна Рада Криму на сесії у середу призначила двох міністрів регіону замість обраних на виборах 28 жовтня депутати Верховної Ради України.

«Відповідно до Конституції АР Крим, Закону України «Про Верховну Раду Автономної Республіки Крим», КЗпП України, Закону України «Про Раду міністрів Автономної Республіки Крим», Регламенту Верховної Ради АРК, а також поданих заяв та подань голови Ради міністрів АРК Анатолія Могильова депутати звільнили Сергія Брайка з посади міністра регіонального розвитку та житлово-комунального господарства АР Крим та Віталіну Дзоз з посади міністра освіти і науки, молоді та спорту АР Крим», - йдеться у повідомленні.

На посаду міністра регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Криму призначено Віталія Кіжаєва, який обіймав до червня 2012 року посаду першого заступника Макіївського міського голови. На посаду міністра освіти і науки, молоді та спорту Криму призначена Наталя Гончарова, яка до призначення була першим заступником міністра освіти Криму.

Відповідним рішенням депутати також внесли зміни до складу Ради міністрів АРК, включивши до нього призначених на посади керівників міністерств Кіжаєва і Гончарову.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

258