Шістнадцять травмованих у ДТП у Латвії громадян України залишаються у місцевих лікарнях. Про це повідомив прес-секретар Міністерства закордонних справ України Олександр Дікусаров.

Він нагадав, що аварія за участю автобуса, у якому було 27 громадян України: 18 неповнолітніх осіб та 9 дорослих, сталася сьогодні, 24 вересня, на автодорозі Таллінн-Рига недалеко від міста Саласпілса.

«Внаслідок зазначеного ДТП 16 осіб із травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані у місцеві лікарні. Інші пасажири від госпіталізації відмовилися», - поінформував Дікусаров, передає «УНІАН».

За його словами, на місце події виїхали посол України у Латвійській Республіці та консульська посадова особа Посольства України.

Справа перебуває на особливому контролі у Посольстві України у Латвійській Республіці та Департаменті консульської служби МЗС України.

Як повідомляв УНІАН, за даними МЗС, потерпілі у ДТП у Латвії - українські спортсмени-самбісти.

Автобус, що перевозив збірну України з боротьби самбо, зіткнувся з вантажівкою, якою керував громадянин Польщі.

«За попередньою інформацією поліції Латвії, автобус з українськими громадянами виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії автобус вилетів у кювет», - зазначав раніше Дікусаров. Повідомлялося, що кількість потерпілих, за попередньою інформацією, становить 17 осіб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

345