Україна дуже багато чого досягла на шляху до євроінтеграції.

Про це заявив президент Польщі Броніслав Коморовський під час українсько-польських переговорів у розширеному складі, передає кореспондент ForUm’y.

«Ще ніколи в історії незалежної України процеси, пов'язані з підготовкою до інтеграції в ЄС, не заходили так далеко, як це відбувається сьогодні», - сказав він і додав: «Це вже конкретика, яка, наприклад, виражається у змінах в українському праві, у договорі про асоціацію, який лежить вже на столі. І цей шанс не можна змарнувати», - підкреслив глава польської держави.

Також Коморовський додав, що його країна висловлює позицію «проведення в Україні чесних виборів відповідно до євростандартів. Незалежно від їхнього результату, проведення чесних виборів має відкрити шлях до подальших заходів, мета яких – підписання та ратифікація договору про асоціацію України з ЄС».

«Це велика ставка для України і для Європи. У такому разі можна багато як виграти, так і втратити», - підкреслив президент Польщі.

Він також нагадав, що польські міжнародні спостерігачі працюватимуть в Україні під час проведення парламентських виборів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260