Кабінет Міністрів розробляє 4-річну програму підготовки українських спортсменів до Олімпіади в Ріо-де-Жанейро 2016 року. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі у понеділок з провідними економічними експертами України, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Нам необхідно багато чого зробити для того, щоб наші олімпійці якісно підготувалися до наступних Олімпійських ігор. Ми розробляємо чотирирічну програму підготовки до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро», - зазначив Азаров.

Він додав, що програма передбачатиме, зокрема, будівництво об'єктів спортивної інфраструктури. За словами прем'єра, в Україні сьогодні немає хорошого легкоатлетичного манежу, Олімпійського стадіону тощо.

«Зараз у світі спортивні об'єкти знаходяться на зовсім іншому рівні. Це сплав науки, спорту, медицини, сучасних технологій, і, якщо ми хочемо зберігати свої досягнення у великому спорті, нам потрібно багато чого зробити», - підсумував глава уряду.

Нагадаємо, що за підсумками Ігор ХХХ Олімпіади, яка завершилася у Лондоні, збірна України у загальнокомандному заліку посіла 14-е місце серед 204 країн-учасниць.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

353