Соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича спрямовані на подолання бідності в країні. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

«Соціальні ініціативи Президента – це потужний удар по бідності. Це початок процесу відновлення соціальної справедливості в Україні», - заявив віце-прем'єр-міністр.

Крім того, Тігіпко підкреслив, що після початку підвищення соціальних виплат кількість пенсіонерів, які отримують пенсію менше 1000 гривень, скоротилася з 7,6 млн до 3,7 млн ​​ чоловік.

«Ініціативи у соціальній сфері – це безпрецедентний крок. Таких масштабних соціальних програм країна не знала в останні 20 років», - зазначив він.

Віце-прем'єр-міністр підкреслив, що підвищення зарплат, пенсій, допомоги для всім категоріям населення – це пріоритетне завдання українського уряду.

Нагадаємо, 12 квітня Верховна Рада внесла запропоновані урядом зміни до державного бюджету на 2012 рік щодо реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.

Віце-прем'єр-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявляв, що соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича будуть виконані на сто відсотків .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

533