Зустріч інвесторів з Президентом України Віктором Януковичем підтвердила, наскільки важлива співпраця влади і бізнесу. Про це президент Американської торговельної палати в Україні Хорхе Зукоськи сказав після засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів, передає кореспондент ForUm'у.

Представник інвесторів відзначив високу важливість вкладення коштів в Україну, що забезпечить створення робочих місць та стимулюватиме економічне зростання. «Рухаючись по шляху реформ і в партнерстві з приватним сектором, країна може досягти таких цілей», - підкреслив Зукоськи.

У свою чергу, голова Федерації роботодавців України (ФРУ) Дмитро Фірташ зазначив: сьогоднішнє засідання Ради інвесторів продемонструвало, що Президент і влада готові слухати бізнес і знаходити з ним порозуміння. «Ми як роботодавці дуже задоволені цією зустріччю. Думаю, вона отримає продовження, сьогодні вже є нові ідеї», - сказав він, звернувши увагу на пропозицію Глави держави про більш активну співпрацю з регіонами. Такі зустрічі ефективніші за бізнес-форуми, адже форум це, насамперед, знайомство, а нам уже треба засукати рукави і працювати», - заявив глава ФРУ.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

311