Прем'єр-міністр України Микола Азаров задоволений темпами і якістю будівництва лікувально-діагностичного центру у лікарні «Охматдит». Про це він заявив під час засідання Кабінету Міністрів України, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Він нагадав, що нещодавно уряд передав близько 400 мільйонів гривень видатків на будівництво нового корпусу «Охматдит» у розпорядження Агентства з підготовки Євро-2012.

«Цей розпорядник, як показала практика, зможе побудувати сучасний лікувально-діагностичний комплекс своєчасно і з високою якістю. Сьогодні роботи на об'єкті здійснюються строго за графіком. На цьому об'єкті ніяких компромісів щодо термінів, якості, цільового використання коштів не буде. Спорудження цього комплексу я контролюю особисто», - зазначив прем'єр.

Азаров підкреслив, що уряд докладає великих зусиль до розвитку інфраструктури охорони здоров'я. «Все що можна, як кажуть, «викроїти», йде на медицину. У першу чергу – на створення сучасної мережі спеціалізованих національних установ, де рятуватимуть хворих, які недавно в нашій країні не могли отримати необхідної допомоги», - зазначив глава уряду і додав, що кошти на ці цілі повинні використовуватися своєчасно і ефективно.

Як повідомляв ForUm, прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що будівництво нових корпусів і повна реконструкція всієї лікарні «Охматдит» буде завершена у 2013 році.

Загальна кошторисна вартість реконструкції Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» оцінюється у приблизно 800 млн грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

329