Президент України Віктор Янукович підкреслює, що питання безпеки під час проведення матчів Євро-2012 будуть вирішені на високому рівні. Про це ForUm'у повідомили в прес-службі Глави держави.

«У мене немає ніяких сумнівів у тому, що служба безпеки, яка стежитиме за проведенням усіх футбольних матчів по всій Україні, створена система у будь-який час буде готова відреагувати вчасно», - сказав Янукович в інтерв'ю «BBC».

В Україні, зазначив він, як і в інших державах, є вболівальники, здатні на радикальні дії, але їх порівняно небагато. «Футбольні хулігани - вони відомі. Є сьогодні такий облік людей, які в різний час на різних футбольних матчах поводилися агресивно, це - одиниці людей.
 
Безумовно, з ними буде проведена відповідна робота, а якщо ми побачимо, що від них виходитиме якась небезпека, вони не будуть на цей час допущені до стадіонів», - зазначив він.

«Ніяких сумнівів з точки зору безпеки проведення футбольних матчів, як щодо вболівальників, так і щодо футболістів, в Україні немає. Сьогодні ми не бачимо ніяких загроз», - підкреслив Президент.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявляв про важливість забезпечення належного рівня безпеки під час проведення в Україні фінальних матчів Євро-2012.

Операційний директор УЄФА Мартін Кален заявив, що рівень організації безпеки Євро-2012 буде високим. «Україна - безпечна країна. З цього аспекту ми маємо ситуацію, порівнянну з Німеччиною або Швейцарією. Усе буде добре», - сказав він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1623