Сілезький університет у Катовіце планує набрати 151 студента із країн СНД на безкоштовне навчання. Про це повідомили у відділі міжнародних зв'язків університету. Згідно з повідомленням, вже з 28 травня українські громадяни можуть подавати документи на вступ до Сілезького університету у Катовіце на безкоштовне навчання.

«Сілезький університет у Катовіце починає вступну кампанію для абітурієнтів із України та країн СНД, які не мають польського походження», - наголошується у повідомленні.

У 2012-2013 навчальному році університет пропонує 151 безкоштовне місце за програмами бакалаврату та магістратури з суспільно-гуманітарних, математично-природничих, технічних і творчих спеціальностей. На пропонованих напрямах викладання відбувається польською мовою. На всіх напрямах, за винятком творчих професій, немає вступних іспитів, передає «УНІАН».

Конкурсний відбір проходитиме на підставі оцінок в атестаті або дипломі та з урахуванням рівня володіння польською мовою. Вступна кампанія триватиме до 25 червня.

Реєстрація абітурієнтів проходитиме на веб-сайті університету www.russian.us.edu.pl Сілезький університет належить до найбільших державних навчальних закладів Польщі. Він розташований у місті Катовіце, столиці Верхньосілезького індустріального району.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

462