Упродовж найближчих шести місяців Україна планує прийняти всі необхідні поправки до законодавства у рамках повноцінної імплементації нового Кримінально-процесуального кодексу. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі зі співдоповідачами Комітету ПАРЄ з питань моніторингу Маріеттою де Пурбе-Лундін і Маіліс Репс, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

«У нас є план, і, я думаю, ми за півроку встигнемо прийняти всі необхідні поправки до законів України, - а їх близько 300, - що дозволить у заплановані Кримінально-процесуальним кодексом терміни ввести його в дію», - сказав Янукович. Безумовно, зазначив він, в Україні чекає велика робота з імплементації КПК.

Глава держави також нагадав, що наприкінці квітня цього року було підготовлено та направлено на розгляд парламенту законопроекти про адвокатуру та прокуратуру.

Нагадаємо, 14 травня Президент України Віктор Янукович підписав Кримінально-процесуальний кодекс.

13 березня Верховна Рада України затвердила Кримінально-процесуальний кодекс України. За закон проголосував 271 депутат із 283 зареєстрованих у залі.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

295