Управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області склало фоторобот четвертого підозрюваного у скоєнні терактів у Дніпропетровську 27 квітня.

Як повідомляє прес-служба УСБУ в області, слідчими СБУ за підозрою в причетності до скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України, у кримінальній справі, порушеній прокуратурою Дніпропетровської області за фактами вибухів, що сталися в Дніпропетровську 27 квітня, також розшукується чоловік з наступними прикметами: вік 40-50 років, зріст близько 170 см, середньої статури, волосся темно-русяве, коротко стрижене, рідке.
 

Одягнений: джинси, сорочка світлого кольору з короткими рукавами.

СБУ просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про підозрюваного, терміново повідомити за телефоном +380955507547, або електронною адресою [email protected].

Нагадаємо, 27 квітня у центрі Дніпропетровська прогриміли 4 вибухи, внаслідок яких постраждала 31 людина, зокрема 10 дітей.

29 квітня СБУ склала й оприлюднила фотороботи трьох розшукуваних за підозрою в скоєнні терактів у Дніпропетровську 27 квітня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

391