Прем'єр-міністр України Микола Азаров зізнався, що ледь не втопився у річці, відзначаючи своє закінчення школи. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

«Я закінчував школу в місті Калуга, це недалеко від Москви. Там не було фонтанів і тому не було де скупатися. Але зате була річка Ока, вона тоді була дуже широка. І ось після закінчення випускного вечора ми всім класом пішли на берег річки і влаштували суперечку: хто більшу кількість разів перепливе туди і назад Оку. Я вже забув, скільки разів я переплив туди і назад, хтось втомлювався й виходив, а нас залишилося двоє», - повідав прем'єр.

«Ось на середині річки я відчув настільки страшну втому, коли повертався назад, що виникло відчуття, що плисти вже більше не можу. Я покликав свого приятеля: «Слава, я тону!» Він обернувся, подивився на мене і подумав, що я хочу схитрити, щоб обігнати його, і додав ходу.
 
У цей момент, мабуть, з відчаю, я так сильно додав швидкості, що зупинився тільки тоді, коли рука торкнулася піску, тобто я міг би стати значно раніше. Ось таким мені запам'ятався мій випускний вечір», - розповів Азаров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

339