Упродовж 2012 року працівники прокуратури отримають нові посвідчення, виготовлені за допомогою сучасних технологій захисту. Урядову постанову, якою затверджено нове положення про службове посвідчення працівника прокуратури та його зразок, Кабінет Міністрів прийняв сьогодні, 10 травня, на своєму засіданні, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

Як повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович, проект постанови був розроблений Мін'юстом з урахуванням застарілості попереднього положення про службове посвідчення працівника прокуратури. Опис старого посвідчення було затверджено постановою Президії Верховної Ради України більше 20 років тому, ще у грудні 1991 року, і не відповідав сучасним вимогам, які пред'являються до захисту документів.

З метою усунення можливостей підробки і неправомірного використання службового посвідчення працівника прокуратури Кабінет Міністрів прийняв рішення про виготовлення бланків нового посвідчення із застосуванням сучасних технологій захисту.

Виготовлення нових посвідчень буде здійснене у межах бюджетних асигнувань на 2012 рік, призначених для виготовлення посвідчень працівникам прокуратури.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

594