Печерський районний суд Києва продовжив розгляд кримінальної справи відносно екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Як повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ», на початку сьогоднішнього засідання на прохання Юрія Луценка суд замінив одного з адвокатів екс-міністра.

«У зв'язку з сімейними обставинами адвокат Володимир Орлов не зможе більше брати участь у здійсненні мого захисту. У зв'язку з цим, я відмовляюся від адвоката Орлова і прошу допустити як мого захисника адвоката Оксану Дитинко», - зазначив Луценко.

Прокурори проти заміни адвоката не заперечували, і суд прийняв рішення задовольнити клопотання Луценка. Усього захист Луценка здійснюють шість захисників - п'ять професійних адвокатів і дружина Ірина Луценко.

Нагадаємо, на засіданні 11 січня суд допитав трьох свідків у справі Луценка. Один з них виступив на стороні екс-міністра.

Як повідомляв ForUm, Луценка було затримано 26 грудня 2010 року. Його утримують в Лук'янівському СІЗО.

Печерський районний суд Києва з кінця травня розглядає справу Луценка.

Генпрокуратура, зокрема, звинувачує Луценка в незаконному оформленні на роботу в МВС свого особистого водія Приступлюка і в порушеннях, пов'язаних з наданням квартири і нарахуванням йому пенсії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

427