Парламентська група партії «Наша Україна» заявляє про принципову вагу питання щодо виключення зі складу фракції «Наша Україна - Народна самооборона» тих народних депутатів, які, зрадивши своїх виборців, увійшли до провладної коаліції і підтримали Харківські угоди. Про це ForUm'у повідомили в прес-службі «Нашої України».

«Наголошуємо, що рішення, прийняте фракцією 6 вересня, має, нарешті, отримати силу. Ми вимагаємо від голови Верховної Ради Володимира Литвина оприлюднити рішення фракції, і звертаємося до чинного керівника фракції Миколи Мартиненка, члена партії «Фронт Змін», з проханням наполегливо домагатися остаточного завершення всіх формальних процедур. Подальше перебування в одній фракції з політичними «тушками» і колаборантами є для нашої парламентської групи неприйнятним», - зазначають в групі.

Нагадаємо, 6 вересня фракція НУ-НС виключила зі свого складу 12 депутатів.

Як повідомила прес-служба партії «Наша Україна», були виключені депутати Давид Жванія, Катерина Лук'янова, Володимир Марущенко, Олег Новіков, Олександр Омельченко, Ігор Палиця, Володимир Поляченко, Сергій Харовський, Віктор Шемчук, Микола Круць, Владислав Каськів, Сергій Василенко.

8 вересня до регламентного комітету Верховної Ради надійшли заяви народних депутатів, яких було виключено з фракції НУ-НС. Вони скаржаться на те, що рішення про їх виключення було прийнято з порушенням Регламенту ВР.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

389