Попередній неофіційний висновок Венеціанської комісії щодо проекту закону «Про вибори народних депутатів» оприлюднено на сайті Міністерства юстиції України. Про це ForUm'у повідомили в прес-службі міністерства.

Як повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович, у висновку констатується, що в цілому законопроект передбачає детальне регулювання парламентських виборів і включає низку удосконалень виборчого законодавства.

«Зазначається, що в проекті реалізовано низку рекомендацій щодо вдосконалення законодавства про вибори народних депутатів, висловлених раніше різними внутрішніми і міжнародними організаціями, в тому числі Венеціанською комісією та ОБСЄ», - заявили в прес-службі відомства.

Зараз, за ​​ словами міністра, текст попереднього висновку Венеціанської комісії передано для перекладу українською мовою, який пізніше буде розміщено на сайті Міністерства юстиції.

Нагадаємо, 11 квітня Лавринович представив законопроект «Про вибори народних депутатів України».

13 вересня Міністерство юстиції отримало попередній неофіційний висновок Венеціанської комісії щодо проекту Закону «Про вибори народних депутатів України».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

679