Звичайно, після того, як міністри звітують про свою роботу за півроку, будуть можливі кадрові ротації в уряді. Про це в ефірі одного з українських телеканалів розповів народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомляє «ІМК».

«Янукович відразу сказав міністрам у новому уряді: «Ви сюди не назавжди прийшли, і не просто так сидіти», - пояснив він.

«Якщо працювали добре - то дадуть і винагороду, і медаль, і далі працюватимуть, якщо є проблеми - то будуть розмови, постараємося переконати або можливе і звільнення», - зазначив політик.

При цьому Чечетов підкреслив, що це не означає, що в команді Президента є якийсь розбрат.

Також, коментуючи той факт, що недавно 11 депутатів з Донецької області вийшли з Партії регіонів, він підкреслив: «Ну, в сім'ї не без виродка».

Як повідомляв ForUm, 24 вересня в Красноармійській міській раді Донецької області з фракції Партії регіонів вийшли 11 депутатів на чолі з керівником фракції. «Вони давним-давно працювали і з Юлею Тимошенко. І балотуватимуться від «Батьківщини» ті, які начебто були від Партії регіонів. Я підкреслюю: я це знав і знаю чітко, що вони ніколи не були членами Партії регіонів за покликом серця. Вони були і залишаться пристосованцями», - заявив голова Донецької обласної держадміністрації, заступник глави Донецької облорганізації Партії регіонів Анатолій Близнюк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

426