Партія регіонів не має намірів сприяти достроковому розпуску парламенту. Про це в інтерв'ю кореспондентові ForUm’у заявив народний депутат від ПР Ярослав Сухий.

Він також закликав усіх політиків не коментувати можливе рішення Конституційного суду щодо нового регламенту. «Не варто поспішати. Мене дуже дивує, що люди вже дають оцінки. Я думаю, що Конституційний суд обійдеться без пояснень і особистих думок», - категорично сказав він.

Депутат також нагадав, що у Конституції України прописана норма формування коаліції, «і там ключове слово є не фракція, а більшість. І якщо коаліція формується у ніч трьома керівниками фракцій, це не коаліція – а порнуха».

«Ми сформували коаліцію із 235 народних депутатів. У нас є 235 підписів. Якщо від нас піде 10 чоловік, у нас не буде коаліції, і ми будемо розпускатися. А поки відлік 30 днів розпуску парламенту зупинений. Відлік 60 днів також зупинений. І ці всі домисли мені просто вже не цікаві. Я навіть не хочу дискутувати з багатьма із критиків, оскільки це все одно, що йти по вулиці, а тут маленьке щеня на тебе гавкати почне, а ти почнеш йому пояснювати, що ти не чужий і нічого поганого йому зробити не хочеш. А воно гавкає і гавкає, вонючка така», - сказав депутат.

Нагадаємо, 11 березня у Верховній Раді була створена коаліція під назвою «Стабільність і реформи», до якої ввійшли 235 народних депутатів.

Також парламент призначив прем’єр-міністром Миколу Азарова.За таке рішення проголосували 242 народних депутати.

Крім того, парламент затвердив склад Кабінету міністрів.

Юлія Артамощенко

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

398