У Блоці Юлії Тимошенко сумніваються, що Партія регіонів справді хоче відставки Кабінету Міністрів. Такими сумнівами поділився на брифінгу заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем’якін.

«Лякати не треба. Вони ж усі конкретні. Пацан сказав – пацан зробив. Будь ласка, постанова, голосуйте, а ми подивимося, скільки голосів буде на табло. Табло все покаже», - сказав він.

Відповідаючи на запитання, скільки, на його думку, може бути голосів на табло, Кожем’якін зазначив, що рахувати голоси і робити все для того, щоб цей уряд пішов у відставку, у даному разі - це робота опозиції. «Якщо вони дуже сильно цього хочуть. Хоча моя думка - якщо вони про це говорять сьогодні… Знаєте, якщо хочеш щось зробити, це я вам кажу як фахівець з тих питань, якими я займався до політики, якщо хочеш щось зробити, ніколи про це вголос не говориш, просто йдеш і робиш. І так чудово виходить, коли хтось приходить і бачить, що є постанова, є голосування і комусь кажуть «до побачення». Ось це буде ефективно, а всі ці залякування ми вже проходили», - додав він, повідомляє «ЛІГА».

Нагадаємо: регіонали пригрозили уряду Юлії Тимошенко відставкою, якщо Кабмін не виконуватиме Закон про соцстандарти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

415